Campioana la polo Steaua Bucureşti şi formaţia italiană Ortigia s-au calificat în oprimile de finală ale EuroCup, în urma meciurilor din grupa preliminară F, turul II, grupă găzduită de formaţia stelistă între 27-30 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, în ultimele partide ale grupei, s-au înregistrat rezultatele: BVSC Budapesta - Valis Valjevo 18-8 şi Steaua Bucureşti - Vitoria Guimares 14-5.

În grupa F, Steaua Bucureşti a obţinut rezultatele: 12-11 cu Valis Valjevo, 8-7 cu  BVSC Budapesta, 8-10 cu Ortigia şi 14-5 cu Vitoria Guimares.  

Ortigia a încheiat neînvinsă şi s-a calificat de pe primul loc (12 puncte), urmată de Steaua (9), BVSC Budapesta 6, Valis (3) şi Vitoria (0).

În cupele europene, România mai este reprezentată de vicecampioana CSM Oradea, care joacă în turul 3 al Ligii Campionilor, cu croaţii de la Jadran Split. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în grupele Ligii Campionilor, competiţie în care Steaua nu a reuşit să treacă de turul secund.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.