Campioana României la polo, Steaua Bucureşti, a anunţat trei transferuri pentru sezonul viitor. Este vorba de trei poloişti muntenegreni, componenţi ai naţionalei ex-iugoslave: Nebojsa Vuskovic, Nikola Moskov şi Filip Klikovac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut în Kotor (Muntenegru) pe 21 ianuarie 2000, Nebojsa Vuskovic vine din cel mai tare campionat de polo al Europei, cel italian. A jucat în ultimii trei ani la Rari Nantes Savona. Nebojsa Vuskovic evoluează pe postul de inter.

Un alt component al naţionalei Muntenegrului, Nikola Moskov are 24 de ani şi vine din campionatul Greciei. A jucat mai întâi pentru Apollo Smyrnis şi ultima dată pentru Panionios (Grecia). Şi el evoluează pe postul de inter.

Filip Klikovac are 33 de ani şi este cel mai experimentat jucător adus în această vară. Este vicecampion mondial şi european cu reprezentativa Muntenegrului. Vine tot din campionatul Italiei, de la Ortigia, şi evoluează pe postul de centru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.