Poliţia investighează o presupusă agresiune care ar fi avut loc pe Emirates Stadium, la meciul echipei Arsenal cu Manchester United, scor 3-1, după ce pe reţelele de socializare au circulat imagini care îi arată pe comentatorii Sky Sports Micah Richards şi Roy Keane implicaţi într-o altercaţie cu un individ, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul apărător al lui Manchester City şi al Angliei, Richards, în vârstă de 35 de ani, şi fostul internaţional al Republicii Irlanda, Keane, în vârstă de 52 de ani, sunt colaboratori ai Sky Sports pentru meciurile din Premier League.

 

Un purtător de cuvânt al Sky Sports a declarat: "Înţelegem că poliţia investighează o presupusă agresiune din partea unui membru al publicului imediat înainte de imaginile care circulă pe reţelele de socializare. În imaginile văzute, Micah Richards acţiona pentru a dezamorsa o situaţie".



"Poliţia investighează o agresiune care se presupune că a avut loc pe Emirates Stadium în timpul meciului Arsenal - Manchester United, duminică, 3 septembrie. Nu a avut loc nicio arestare şi anchetele sunt în curs de desfăşurare", a anunţat Poliţia Metropolitană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.