Poliţia din Las Vegas a solicitat autorităţilor italiene ca fotbalistului echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, să îi fie prelevate probe biologice pentru testarea ADN în cadrul anchetei cu privire la acuzaţiile de viol aduse de o americancă, relatează The Wall Street Journal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anchetatorii vor să vadă dacă ADN-ul jucătorului corespunde celui găsit pe o rochie a femeii, din perioada în care se presupune că a avut loc violul.

Anul trecut, la 2 octombrie, poliţia din Las Vegas a anunţat că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva lui Cristiano Ronaldo. Reclamanta, Kathryn Mayorga, afirmă, într-o plângere depusă în statul Nevada, că Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.