Clubul Politehnica Iaşi a anunţat, vineri, că la meciul cu Gaz Metan Mediaş, din Liga I, la stadion se vor afla două urne mobile în care se pot face donaţii pentru tehnicianul Ionuţ Popa, care are de făcut un tratament costisitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aşa cum s-a anunţat, Ionuţ Popa, fostul antrenor al echipei din Dealul Copoului trece prin momente dificile, necesitând un tratament foarte costisitor. CSM Politehnica Iaşi solicită sprijinul financiar al suporterilor ieşeni, care l-au stimat foarte mult pe tehnicianul arădean. În acest scop, în timpul desfăşurării partidei Poli – Gaz Metan Mediaş vor fi două urne mobile în incinta stadionului, în care se pot depune sume de bani ce vor fi virate ulterior în contul deschis de familia lui Ionuţ Popa. Vă mulţumim!”, se arată pe site-ul clubului din Iaşi.

Zilele trecute, Poli Iaşi scria că Ionuţ Popa nu a reuşit să depăşească gravele probleme de sănătate cu care se confruntă de la începutul acestui an şi are nevoie de susţinere.

Gruparea i-a îndemnat pe cei care doresc să facă donaţii într-un cont al fiicei lui Ionuţ Popa, Medamira Popa: Raiffeisen Bank - RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017.

Meciul Politehnica Iaşi – Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, este programat sâmbătă, la ora 15.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.