Tehnicianul echipei Tottenham, Mauricio Pochettino, a declarat, sâmbătă seară, după finala Ligii Campionilor, că formaţia sa ar trebui să fie mândră de felul în care a luptat până la sfârşit şi optimistă în ceea ce priveşte viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ar trebui să fim foarte mândri de munca noastră. Am luptat ca să ajungem în finală şi am luptat până la final. În repriza a doua am jucat foarte bine, nu e uşor să evoluezi împotriva unei echipe care se mişcă atât de bine. Am început finala de la 0-1, era o situaţie dificilă, dar am încercat. Suntem mândri de fani şi trebuie să fim optimişti în privinţa viitorului”, a spus Pochettino la postul Rai, potrivit tuttomercatoweb.com.

Formaţia Liverpool a câştigat, sâmbătă seară, la Madrid, pentru a şasea oară Liga Campionilor, impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0) în finala cu Tottenham Hotspur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.