Antrenorul echipei PSG, Mauricio Pochettino, şi-a lăudat jucătorii după succesul înregistrat, maţi, în meciul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit. Performanţa echipei a fost foarte bună. Am fost în general mai buni decât Realul, am meritat victoria. Mai rămâne un joc, dar este important că am făcut acest prim pas. A fost un meci foarte bun. Le-am tăiat circuitele de pasare, cu presing asupra mijlocaşilor lor. Am încercat din greu să-i oprim şi să recuperăm mingea cât mai sus posibil, controlând bine meciul timp de 90 de minute. Le-am acordat foarte puţine şanse. Jucătorii merită victoria, au un talent incredibil. Va trebui să rămânem concentraţi înainte de retur", a declarat Pochettino, potrivit lequipe.fr.

PSG a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Messi, care a avut o evoluţie ştearsă, a ratat un penalti. Mbappe a marcat în final, după o acţiune personală, în minutul 90+4.

În minutul 61, Carvajal l-a faultat pe Mbappe în careu. Penaltiul a fost executat de Messi, dar Courtois a respins în corner.

Partida retur va avea loc la 9 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.