Claudiu Tudor, preşedintele clubului Petrolul, a afirmat, luni seară, că arbitrul Istvan Kovacs a refuzat două lovituri de la 11 metri formaţiei sale la meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne doare că suntem furaţi. Am ştiut de când am aflat cine ne arbtrează, nu ai voie să faci asemenea greşeli. De asta e înjurat Kovacs la Ploieşti şi Haţegan e primit cu flori. Am vrea ca domnul Kovacs să nu ne mai arbitreze. Îşi baţi joc de un oraş întreg. CFR nu avea nevoie de aa ceva. A fost penalti şi la Muşi şi la Pedro. Este ceva clar, nu ai cum să nu dai aşa ceva.. Bătaie de joc. Venim în ziua meciului, că oricum scorul e acelaşi şi asta e", a spus Tudor.

Petrolul a cerut penalti în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic.

În minutul 48, după un corner executat de prahoveni, Ajeti a avut o intervenţie cu talpa extrem de dură asupra lui Pedro Justiniano, chiar în careul ardelenilor.

Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, iar arbitrii VAR, Horia Mladinovici şi Ovidiu Robu, nu au intervenit pentru a-l chema pe central la monitorul VAR.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.