Fostul internaţional olandez Marc Overmars, care a părăsit funcţia de director sportiv din cauza unui scandal sexual, a fost numit director de fotbal la Royal Antwerp, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Antwerp, Marc Overmars, care a semnat un contract pe patru ani, va prelua sarcinile lui Luciano d'Onofrio, care a părăsit clubul anul trecut. Îndatoririle sale fuseseră preluate de către directorul general Sven Jacques.

"I-am spus lui Marc care sunt valorile noastre”, a spus directorul general Sven Jacques, în timpul conferinţei de presă de prezentare a lui Overmars. "Suntem şi un club care vrea să le oferim oamenilor o a doua şansă. Nu am consultat în prealabil personalul feminin", a declarat el.

"Vreau să întorc pagina despre Ajax şi să încep un nou capitol aici. Plecarea mea de la Ajax a fost regretabilă. Trebuie să trec peste asta şi să merg mai departe, asta am de gând să fac acum. Ce s-a întâmplat la Ajax nu a influenţat discuţiile mele cu Anvers, care au mers bine. Acest lucru nu se va mai întâmpla", a spus Overmars.

La începutul lunii februarie, Marc Overmars a demisionat din funcţia de director de fotbal al clubului Ajax Amsterdam, după ce a fost acuzat că a trimis mesaje nepotrivite angajatelor grupării.

Overmars, 48 de ani, a cerut iertare, prin intermediul site-ului oficial al Ajax, recunoscând că a avut un comportament inacceptabil.

Fostul internaţional olandez, 86 de selecţii, a evoluat la Ajax din 1992 până în 1997, înainte de a juca la Arsenal şi apoi la Barcelona. El era în conducerea clubului Ajax din 2012.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.