Mijlocaşul Miralem Pjanici "a luat decizia de a părăsi” FC Barcelona, ​​a anunţat marţi antrenorul său Xavi, la o conferinţă de presă. Bosniacul este de aşteptat să se alăture clubului Al-Sharjah din Emiratele Arabe Unite, unde antrenor este Cosmin Olăroiu,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"A ales să părăsească clubul pentru a încerca să obţină mai multe minute sau oportunităţi. Toată lumea are controlul asupra viitorului său, a fost profesionist până la capăt şi îi mulţumesc pentru asta. Îmi place ca jucător, dar el a luat decizia de a pleca. A primit o propunere, care îi oferă mai mult timp de joc şi am înţeles perfect că a juca mai mult îl face mai fericit", a spus Xavi.
 
Potrivit presei catalane, transferul lui Pjanici (32 de ani) la Al-Sharjah ar urma să fie finalizat în orele sau zilele următoare.
 
Bosniacul a fost recrutat de Barca de la Juventus Torino în 2020 pentru aproximativ 60 de milioane de euro. După un an în Catalonia, a fost împrumutat la clubul turc Besiktas sezonul trecut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.