Participarea pivotului naţionalei de handbal feminin, Crina Pintea, la Campionatul Mondial din Spania, din luna decembrie, este sub semnul întrebării, după accidentarea suferită în meciul Austria-România. Echipa medicală de la echipa sa de club, Gyor ETO, avansează o perioadă necesară de recuperare de 6-8 săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crina Pintea a jucat foarte puţin în partida dintre Austria şi România, din preliminariile CE2022, în 10 octombrie (scor 33-33). S-a dovedit ulterior că a suferit o ruptură musculară la gambă, diagnostic confirmat şi de medicii de la Gyor ETO.

Aceştia estimează, conform anunţului de duminică al clubului, că jucătoarea va avea nevoie de 6-8 săptămâni de recuperare, chiar dacă nu este nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Naţionala României va evolua în Grupa C, la Campionatul Mondial din acest an, între 2 şi 19 decembrie, în Spania, cu reprezentativele Norvegiei, Kazakhstan şi Iran.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.