Pista de bob şi sanie din Sinaia, nefolosită de mai mulţi ani, va fi inclusă în circuitul S-Karp UrbanTrail, prima competiţie în care alergătorii vor fi nevoiţi să se califice pe parcursul a trei curse consecutive pentru a ajunge în finală, se arată într-un comunicat al organizatorilor remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrecerea care va avea loc la 9 aprilie, la Sinaia, are premii totale în valoare de 6.600 de lei, concurenţii putând să se înscrie până la 1 aprilie online pe site-ul sinaia.urbantrail.ro.

UrbanTrail Sinaia are stabilit startul la ora 9.00 din centrul staţiunii Sinaia, traseul prezintând un amalgam de suprafeţe de alergare, pe asfalt, pe piatră cubică, pe scări, pe pământ şi pietriş, şi pe pista de bob şi sanie din oraşul de pe valea Prahovei.

Competiţia îi are ca ambasadori pe basarabeanul Gheorghiţă Vitalie şi pe Toma Coconea. Atletul moldovean este un fondist foarte bun care are ca recorduri personale 14.44:36 pe 5.000 de metri, 31.13:52 pe 10.000 de metri, 64.24 pe semimaraton şi 2 ore, 24 de minute şi 38 de secunde pe maraton. Toma Coconea, sportivul din Petroşani, este cunoscut pentru faptul că ia parte cu succes în cursa de alergare şi parapantă care traversează Munţii Alpi, Red Bull X-Alps, concurs unde s-a clasat de două ori pe locul doi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.