Fostul fotbalist Gerard Pique s-a deplasat la Miami pentru a petrece timp cu băieţii săi, Sasha şi Milan. Însă vizita lui a fost mai scurtă decât spera, scrie sport.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele de avocaţi ale fostului cuplu au trebuit să rezolve prima problemă legată de regimul de vizită.

Pique are dreptul să-şi viziteze copiii câte zece zile pe lună. Astfel, Pique a plecat miercuri şi va reveni în Spania luni, deoarece a petrecut deja primele zile din aprilie cu ei, înainte de plecarea Shakirei din Barcelona.

Deocamdată fotbalistul a stat la un hotel din apropierea casei Shakirei, deşi doreşte să-şi cumpere o locuinţă la Miami pentru momentele în care călătoreşte acolo şi astfel să se simtă mai confortabil alături de copiii săi.

El nu a fost însoţit de Clara Chia, deşi Shakira nu ar fi avut nicio problemă ca partenera lui să îl însoţească la Miami, scrie sport.es.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.