Mijlocaşul lateral stânga Pione Sisto a fost amendat de Celta Vigo cu 60.000 de euro pentru că nu a respectat măsurile de izolare şi a părăsit Spania, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 27 martie, în timp ce populaţia se afla în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus, Sisto a plecat cu maşina în ţara lui, Danemarca, fără să aibă acordul grupării galiciene.

Jucătorul de 25 de ani, născut în Uganda, a revenit la Vigo, dar nu a luat parte la prima săptămână de antrenamente individuale efectuată de fotbaliştii echipei Celta. 

Sisto a refuzat să participe la prima sesiune de teste pentru Sars-CoV-2, alături de coechpierii lui. Danezul a acceptat ulterior să facă testul pentru noul coronavirus.

"El este un jucător pe care mi-ar fi plăcut să-l antrenez aici, ca pe toată lumea, dar momentan nu se poate", a explicat joi, antrenorul principal al echipei Celta, Oscar Garcia.

Preşedintele Carlos Mourino a declarat că Sisto are "o problemă" şi nu colaborează cu clubul pentru rezolvarea acesteia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.