Delegatul FCSB, Mihai Pintilii, care îl înlocuieşte pe Anton Petrea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Academica Clinceni pare o formalitate, dar nu va fi deloc uşor. El consideră că este greu să te motivezi când joci împotriva unor copii. Pintilii îl consideră pe Octavian Popescu un jucător foarte talentat şi spune că nu ar plânge dacă Dinamo ar retrograda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pare o formalitate meciul cu Clinceni, dar nu se ştie niciodată în fotbal. E o echipă care se află într-o situaţie grea, mai au doar doi jucători din lotul trecut, în rest doar copii. E foarte greu să te motivezi, rămâne doar de concentrare. Dacă nu îţi intră în prima repriză sau primele 20 de minute, vine presiunea. CFR are meciuri mai grele şi noi considerate mai uşoare, dar la noi nimic nu e mai uşor. Vorbesc cu Claudiu Keşeru şi trebuie să înîeleagă ce zice patronul. Îl încurajez, mai are 3-4 luni de contract, nu trebuie să fie afectat. Nu îl văd afectat, a intrat şi-a făcut treaba, a dat gol. Pentru noi acum este important să luăm meci de meci şi să câştigăm puncte", a declarat Pintilii, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă a fost penalizat de patronul Gigi Becali pentru schimbările de la meciul cu FC U Craiova 1948, el a spus glumind: "Da, nu îmi mai dă salariul şase luni".

Pintilii nu ar plânge dacă Dinamo ar retrograda, dar consideră că ar fi o pierdere pentru fotbalul românesc. "Clar ar fi o pierdere, nu aş plânge, pică doar din vina lor. E păcat pentru fotbalul românesc, doar de asta mi-ar părea rău, că mai dispare o echipă de tradiţie. Probabil oamenii care conduc nu au gestionat bine lucrurile. Ar fi păcat să pice, parcă simţeai că eşti fotbalist la derbiurile cu ei, eu aşa simţeam", a spus el.

El a mai spus că jucătorii tineri de la FCSB sunt exageraţi de cuminţi şi uneori îi mai trimite prin oraş. "Acum stau pe cameră, sunt alte gadgeturi".

Pintilii a mai spus că Octavian Popescu se bucură de fotbal, se distrează când joacă şi "s-a născut talent": "E tânăr, trebuie să avem răbdare cu el şi să crească frumos. E ambiţios, sunt jucători tineri cu ambiţie. El mereu îşi doreşte ceva, are calitate foarte bună".

Nu e uşor să stai pe bancă, te ia capul, a mai spus Pintilii, referitor la faptul că va conduce din nou echipa, pentru al doilea meci, în lipsa principalului Anton Petrea, infectat cu Covid-19.

FCSB întâlneşte Academica Clinceni, miercuri, de la ora 19.55, în deplasare, în etapa a XXV-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.