Mihai Pintilii a declarat, vineri seară, după meciul cu Muntenegru, scor 0-0, că a fost foarte urât faptul că jocul s-a disputat fără public şi că el şi colegii săi s-au simţit ca la o confruntare amicală sau ca la antrenament la Mogoşoaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-am dorit foarte mult să luăm cele trei puncte. Dacă n-am câştigat înseamnă că n-am jucat bine. Foarte urât fără spectatori. A fost o atmosferă de meci amical. N-am simţit că a fost meci oficial. E ca şi cum aş fi făcut antrenament la Mogoşoaia, aşa m-am simţit. (…) Trebuie să mergem înainte, să ţinem capul sus”, a spus Pintilii.

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Ploieşti, în compania Muntenegrului, în prima etapă a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor.

Din minutul 77, Muntenegru a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Mugosa.

Partida s-a disputat fără spectatori, ca urmare a unei suspendări dictate pe parcursul preliminariilor Euro 2016.

În următorul meci, România va întâlni Serbia, luni, la Belgrad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.