Jucătorul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a fost sancţionat miercuri de către Comisia de Disciplină a FRF cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 6.800 de lei, informează lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FC CFR 1907 Cluj vs. FCSB – Eliminare – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4. a şi 63.2.5 din RD, se sancţioneaă jucătorul Pintilii Doru Mihai (FCSB) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează jucătorul Pintilii Doru cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 6.800 lei. În baza art. 45.1, fotbalistul va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două jocuri suspendare şi o penalitate sportivă de 6.800 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

În minutul 72 al partidei CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din cadrul etapei a II-a a play-off-ului Ligii I, Mihai Pintilii a fost eliminat pentru o intrare la Hoban. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.