Handbalista Crina Pintea a semnat un contract cu campioana Europei, Gyor Eto, ea afirmând, la prezentarea oficială, că i s-a îndeplinit visul de a evolua la formaţia ungară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericită că am oportunitatea de a evolua restul sezonului la Gyor, unul dintre visurile mele a devenit realitate. Voi munci din greu să contribui la succesul echipei, atât cât de mult voi putea şi sper că voi ajuta la îndeplinirea obiectivelor noastre comune. Bineînţeles, sunt un pic obosită după Campionatul European care abia s-a încheiat, dar abia aştept să mă alătur echipei şi să joc în tricoul verde şi alb pentru importantele ţinte din handbalul feminin", a declarat Pintea, potrivit site-ului oficial al clubului Gyor.

"Cred că, după o lungă căutare am găsit cea mai bună soluţie (n.r. - pentru postul de pivot): Crina Pintea, jucătoare din naţionala română şi la formaţia Paris 92, care a reuşit o fantastică performanţă la Campionatul European din Franţa", a declarat preşedintele Gyor Audi Eto, Csaba Bartha.

În vârstă de 28 de ani, Pintea are 60 de selecţii la naţionala României. Ea a fost desemnată de EHF cel mai bun pivot al Campionatului European de handbal feminin din Franţa, competiţie la care România s-a clasat pe lcoul 4.

Crina Pintea a jucat ultima dată la echipa Paris 92, după ce a mai trecut pe la HC Zalău şi Thuringer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.