Atacantul echipei FC Barcelona Pierre-Emerick Aubameyang şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă a Gabonului, informează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După 13 ani în care mi-am reprezentat ţara cu mândrie, anunţ că îmi închei cariera internaţională. Aş dori să mulţumesc poporului gabonez şi tuturor celor care m-au ajutat în momentele bune şi în cele rele. Voi păstra multe amintiri frumoase, cum ar fi ziua în care am debutat pe Stadionul Omnisport sau ziua în care m-am întors din Nigeria cu Balonul de Aur al Africii. Şi împărtăşirea lui cu toţi oamenii a fost un moment de neuitat", a scris fostul jucător de la Arsenal, într-o scrisoare adresată federaţiei din ţara sa.

În vârstă de 32 de ani, Aubameyang a jucat 72 de meciuri la echipa naţională şi a marcat de 30 de ori, fiind golgheterul all-time al reprezentativei gaboneze.

Din cauza unor probleme medicale, el nu a participat la ultima ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni, care a avut loc al începutul anului.

În 2015, când juca la Borusssia Dortmund, Aubameyang a fost desemnat jucătorul african al anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.