Schimbarea a adus frământări în rândul suporterilor Paris Saint-Germain. Pentru primele meciuri ale sezonului de la Parc des Princes împotriva Strasbourgului şi Clermont, conducerea clubului înlocuise piesa "Who said I would" de Phil Collins, folosită pentru intrarea jucătorilor pe gazon din 1992, cu o melodie a DJ Snake. O alegere carea provocat nemulţumirea multor fani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform lefigaro.fr, confruntat cu această neîncredere, clubul a preferat să dea înapoi. "După emoţia trezită de schimbarea muzicii de intrare a jucătorilor, Phil Collins se întoarce duminică în parc. În acelaşi timp, continuă discuţiile cu mulţi artişti pentru a ne consolida identitatea cu un ton ambiţios, contemporan şi parizian”, a anunţat PSG.

Pe 14 august, fanii prezenţi pe Parc des Princes au fost surprinşi de această schimbare şi au dat vina pe o eroare sau o chestie legată de prezentarea lui Lionel Messi. "Nu a fost deloc o greşeală”, explicase Fabien Allègre, director al clubului. "Că suntem foarte ataşaţi de acest sunet, îl aud şi voinţa noastră este să nu-l eliminăm din toate jocurile noastre. Am primit o mulţime de feedback-uri foarte pozitive din partea oamenilor cărora le-a plăcut melodia (de la DJ Snake)".

Şi DJ Snake s-a exprimat pe această problemă". "Am oferit sunet pentru videoclipul de prezentare al lui (Leo) Messi. La fel ca dvs., am descoperit că am creat o muzică introductivă pentru intrarea jucătorilor, atunci când aceasta nu se pretează. Nu am vrut să fac rău clubului vorbind despre acest subiect, dar nu pot accepta această situaţie ca suporter şi ştiţi dragostea pe care o am pentru culorile noastre ”, a explicat artistul pe reţelele de socializare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.