Gruparea Petrolul Ploieşti a oficializat, luni, prima mutare a anului, Mihai Velisar urmând să îmbrace, din nou, tricoul „galben-albastru”. Fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani a semnat un angajament valabil până în vara anului 2025, a anunţat clubul ploieştean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produs al Centrului de Copii şi Juniori al clubului, Velisar revine, aşadar, pe „Ilie Oană”, la aproape trei ani de la despărţirea de Petrolul. În ianuarie 2019, după ce fusese om de bază al „lupilor” în Liga A Prahova (2016-2017) şi Liga 3 (2017-2018), tânărul fundaş stânga era împrumutat la Gloria Buzău, pentru ca, şase luni mai târziu, să fie transferat definitiv de către prim-divizionara Gaz Metan Mediaş. În tricoul ardelenilor, cariera lui Velisar a cunoscut un progres rapid, evoluţiile sale de pe prima şcenă propulsându-l, în scurt timp, şi în lotul reprezentativei „U21” .

În total, Velisar a bifat 77 de apariţii pentru Gaz Metan Mediaş, el reuşind să puncteze şi de două ori pe parcursul ultimelor ediţii de campionat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.