Tehnicianul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminică seară, după ultimul meci disputat în play-off, că speră ca echipa sa să fie “o nucă tare” pentru adversarele din cupele europene. El consideră că Mihai Teja ar fi meritat să i se ofere în continuare şansă la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Va fi greu pentru orice echipă din România, dar sper cu 3-4 achiziţii bune să atacăm grupele unei cupe europene, vrem să fim o nucă tare şi să nu ieşim prea repede din competiţie. Să fim organizaţi, disciplinaţi şi să încercăm să ne batem cu price echipă. Teja cred că ar fi meritat şi merită să i se acorde şansă în continuare”, a spus Petrescu la Digi Sport.

În ceea ce priveşt meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-1, el consideră că un egal ar fi fost echitabil şi că arbitrajul a stricat jocul. “N-a fost un meci cu intensitate mare, nici o săptămână în care să putem să pregătim meciul bine. Părea un meci de Antalya sau de Cipru. Cred că meritam vreo 3-4 goluri în prima repriză. În repriza a doua ei au marcat un gol extraordinar. Un egal ar fi fost echitabil. A fost bun meciul pentru mine să văd şi alţi jucători care nu au jucat până acum. Acum O să analizez ce să fac în continuare. Lui Manea şi Boli li se termină împrumutul, în cazul lui Manea nu cred că putem face ceva, pe Boli încercăm să-l ţinem măcar până în iarnă. Ioniţă deocamdată are contract cu noi, sigur în această vacanţă se va stabili ce şi cum. (…) Acest arbitru nu cred că era de nivelul acestui meci, trebuia să fie un arbitru FIFA. Au fost foarte multe decizii… Cu henţurile astea nu înţeleg… Anul trecut am fost suspendat de acest arbitru. Aşa a fost şi astăzi, arogant, îmi pare rău că a stricat meciul”, a afirmat Petrescu.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, meci arbitrat de Iulin Călin.

Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală.

În minutul 50, Ioan Hora a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Males la Man.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.