Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminică seară, după remiza cu FCSB, scor 0-0, că formaţia sa ar fi meritat mai mult, având în vedere că a avut două bare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toate meciurile din ultimul timp între CFR ŞI FCSB au fost pe aceaşi nivel, n-au fost multe ocazii. Per total meritam mai mult în funcţie de ocaziile mari pe care le-am avut. Dacă ai două bare şi nu câştigi… În prima repriză a fost mai bună FCSB decât noi. Noi abia în ultimul minut am avut prima ocazie în prima repirză. În repriza a doua am fost mai energici. Moutinho şi Costache au intrat destul de bine. E clar că FCSB are un lot foarte bun şi s-a văzut că nu e uşor să joci împotriva lor. Ocaziile mai ale noastre au fost, astea două bare. Repriza a doua nu mai ţin minte nimic de la FCSB, asta înseamnă că am fost mai buni. Însă pe tabelă scrie 0-0, înseamnă că atât am meritat. În meciurile cu Craiova şi cu FCSB meritam mai mult. Înainte să vin eu se câştiga pe bandă rulantă. În fotbal fără noroc.. Dacă Moutinho intra mingea bară gol eram toţi mari acum”, a spus Petrescu la Digi Sport.

El a precizat că nu are ce să îi reproşeze brigăzii de arbitri: “Nu avem ce să reproşăm arbitrului. Au fost câteva faulturi la care am sărit toţi, dar nimeni un e perfect, nu au fost probleme mari”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Dan Petrescu a menţionat că lupta pentru titlu va fi în continuare foarte grea. “Singurul lucru pozitiv este că avem totul în mâna noastră. Deja sunt cu gândul la ce trebuie să facem la următorul meci, unul foarte, foarte greu. Programul cel mai bun… Acum noi jucăm ultimul meci pe Arena Naţională şi nu e uşor. Normal programul ar fi mai bun pentru ei”, a afirmat el.

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

Clujenii au 38 de puncte, iar FCSB are 35. Pe locul trei este Universitatea Craiova, cu 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.