Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, după meciul cu Dinamo, scor 2-0, că la pauza jocului a avut poate cel mai dur moment al său cu jucătorii, el reproşându-le atitudinea din prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un meci foarte greu, ştiam că Dinamo are nevoie neapărat de victorie şi că dacă ţinem 0-0 cât mai mult vor intra în panică şi vor risca. La pauză a fost poate cel mai dur moment al meu cu jucătorii de când sunt la CFR, pentru că nu mi-a plăcut atitudinea lor în prima repriză. Şi a funcţionat. Nu înţelegeam de ce nu avem agresivitate, nu suntem pozitivi, nu avem entuziasm, toţi cam aşa erau, în afară de Hoban şi Omrani. Le-am spus, dacă nu jucaţi la nivelul vostru, nu avem nicio şansă. Poate nu suntem aşa plăcuţi ochiului aşa cum şi-ar dori mulţi. Mentalitatea mea, toţi jucătorii trebuie să se apere. Dacă nu faci faza de apărare, nu joci", a spus Petrescu la Digi Sport.

El a precizat că se bucură de penaltiul primit: "Ne bucurăm că am pirmit iar penalti, după mult timp. Mă bucur că arbitrul nu a avut greşeli".

Tehnicianul a mai spus că Juan Culio mai vrea să joace doi ani, după care va fi binevenit în staful său. "Culio doi ani mai vrea să joace, după care cu drag îl aştept în staful meu", a afirmat Pettrescu.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, arbitrat de Ovidiu Haţegan. Golurile au fost marcate de Omrani '49 şi Culio '54 (penalti).

Clujenii au revenit pe primul loc în clasamentul Ligii I, ei având 40 de puncte, cu două mai multe decât FCSB. Dinamo este pe locul şapte, cu 24 de puncte, cu patru mai puţine decât a şasea clasată, Astra Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.