"Dan Petrescu sau Mircea Lucescu", a titrat site-ul sportsdaily.ru, referindu-se la tehnicienii pe care conducerea clubului Dinamo Moscova îi doreşte pentru funcţia de antrenor principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa citată precizează că viitorul antrenor al echipei va fi un străin şi va fi numit până la finalul săptămânii viitoare.

Oficialii moscoviţi i-au mai avut în vedere pe Kurban Berdiev, Massimo Carrera şi Oleg Kononov, dar au renunţat la ei, rămânând la cei doi tehnicieni români, care cunosc bine campionatul rus.

Lucescu 74 de ani, a antrenat un sezon pe Zenit Sankt Petersburg, 2016/2017, cu care a câştigat Supercupa Rusiei.

Petrescu, 51 de ani, a mai pregătit formaţia Dinamo Moscova, între august 2012 şi aprilie 2014. În primul sezon, el a preluat echipa de pe ultimul loc al campionatului, fără niciun punct în patru etape, şi a dus-o aproape de cupele europene. El a mai antrenat în Rusia pe Kuban Krasnodar, de două ori.

Antrenorul Dmitri Hohlov a demisionat după ce echipa lui, Dinamo Moscova, a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Orenburg, în etapa a XII-a a primei ligi din Rusia.

Hohlov a demisionat, sâmbătă, din cauza rezultatelor slabe, iar conducerea clubului îi caută acum înlocuitor. Formaţia va fi condusă până la numirea unui nou antrenor principal de Kirill Novikov, tehnicianul echipei de tineret.

Dinamo este pe locul 15 în clasament, penultimul, retrogradabil, cu 10 puncte, din două victorii şi două rezultate de egalitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.