Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Chindia Târgovişte a meritat să conducă la pauza meciului de la Ploieşti şi că formaţia lui Viorel Moldovan a fost cea mai dificilă adversară pentru campioana en titre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că am vorbit degeaba toată săptămâna, că vor fi ofensivi, au ceva din nebunia Viitorului. Prima repriză au meritat să conducă, cred că am scăpat ieftin 1-0. Arată ca o echipă care poate să se bată chiar la play-off. Pe jocul de atac sunt foarte buni. Nicio echipă din România nu ne-a pus atâtea probleme de când sunt eu, de doi ani. La pauză le-am spus că a schimba toată echipa, dar n-am cum. Am avut noroc mare, a băgat-o George la prima ocazie în repriza a doua. Voiam să-l scot pe Itu din minutul 15. Avem nevoie de jucători tineri valoroşi, care joacă în echipa naţională. Nu fac miracole, nu pot să iau un jucător de la echipa a doua şi să-l bag, nu are experienţă de Liga I. Aurelio a intrat foarte bine, are şansă mare să joace acum cu Celtic. Ţucudean sper să fie şi el sănătos la meciul cu Celtic”, a spus Petrescu la Look Plus.

De cealaltă parte, Viorel Moldovan consideră că echipa Chindia are entuziasm şi atitudine, dar comite erori. “Am făcut o primă repriză excelentă, exact cum ne-am propus. A doua repriză a fost din păcate diametral opusă. Ca la Craiova am primit golul egalizator mult prea devreme, nu înţeleg de ce. Cred că e destul de mare diferenţa pe tabelă. Am muncit mult, avem entuziasm, dorinţă, atitudine, dar facem erori şi oferim adversarilor mult mai experimentaţi să înscrie din situaţii pe care putem să le neutralizăm”, a afirmat Moldovan.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, la Ploieşti, cu scorul de 4-1, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a revenit de la 0-1.

Gazdele au deschis scorul prin Neicuţescu, în minutul 27. Pentru CFR Cluj au înscris, în repriza a doua, Ţucudean ’49, Păun ’67 şi Deac ’73, ’89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.