Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, că după revenirea la gruparea ardeleană presiunea a fost mai mare decât la partida în urma căreia clujenii au obţinut titlul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost mai mare presiunea decât la meciul cu Viitorul, când am câştigat campionatul. Nimeni nu se aştepta să revin la CFR Cluj, după cinci victorii. Am venit într-un moment foarte bun şi s-a simţit şi la băieţi. Le-am transmis că tot ei vor face diferenţa, pentru că eu am venit, dar eu nu joc. Astra a arătat mai bine în primele 20 de minute, după care l-am trecut pe Ioniţă al doilea vârf, iar în momentul în care a intrat Moutinho am arătat mult mai bine", a spus Dan Petrescu la Telekom Sport.

El a vorbit şi despre jucătorii săi şi despre problemele pe care le are în privinţa lotului: "I-am găsit bine. Moralul era bun. Au câştigat cinci meciuri la rând. Majoritatea jucătorilor erau şi când am plecat eu. Numai Lang şi Males au rămas în afara lotului, pentru că nu am apucat să îi cunosc prea bine. Lotul nu mai e aşa mare ca anul trecut, am pierdut ceva jucători, plus accidentările lui Ţucudean şi Culio. Sperăm ca măcar unul dintre ei să joace la Craiova, iar Ţucudean să revină în returul de play-off. Nu va juca în turul de play-off, nici cu Craiova şi nici cu Steaua".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. A fost primul joc oficial al clujenilor de la revenirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică.

Golul a fost marcat de Bordeianu, în minutul 60, cu un şut din afara careului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.