Tehnicianul FCSB, Anton Petrea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Rapid din Liga 1 Casa Pariurilor este unul important, el subliniid că jucătorii săi nu au nevoie de motivare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un joc important,  cu siguranţă atmosfera va fi una plăcută. Suntem pregătiţi, am avut două zile de pauză, sper că jucătorii sunt refăcuţi şi să abordăm meciul la victorie. La un asemenea joc nu e nevoie de motivare, este un adevărat derbi. Toatp lumea vrea spectacol, dar important este să câştigăm. Mai sunt multe meciuri, se poate întâmpla orice. Tănase este un jucător cu experienă, se discută mereu despre el nu ştiu ce oferte are, dar el este aici şi îţi face treaba", a spus Petrea.

El a comentat şi situaţia echipei Dinamo: "Ar fi păcat că retrogradeze Dinamo, o echipă de tradiţie, dar nu cred că se va ajunge aici".

Meciul FCSB - Rapid, din etapa a XX-a a Ligii I va avea loc, miercuri, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.