Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova va deveni mamă. Dubla campioană de la Wimbledon a anunţat pe Instagram că aşteaptă primul ei copil cu soţul Jiri Vanek.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În prima zi din 2024 am vrut să vă urez un an nou fericit şi să împărtăşesc vestea incitantă că eu şi Jiri aştetăm un copil în familia noastră în această vară!", a scris sportiva pe Instagram..

Kvitova apare în postare alături de soţul ei, cei doi ţinând în mână un body de bebeluş pe care scrie "Courage, Belief, Pojd" - sloganul personal al Kvitovei din 2017 . În altă fotografie, cei doi apar ţinând în mâini o ecografie.

Jucătoare actuale şi foste jucătoare, printre care Ashleigh Barty, Angelique Kerber, Barbora Strycova, Kiki Bertens şi Lucie Safarova - devenite mame în ultimii ani - s-au numărat printre cele care au felicitat-o pe sportiva cehă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.