Fostul portar de fotbal Petr Cech a debutat în poarta de hochei la vârsta de 37 de ani şi a ajutat echipa sa Guildford Phoenix să câştige un meci, apărând două lovituri de departajare, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cech a fost omul meciului în jocul pe care echipa Guildford Phoenix l-a câştigat, după executarea loviturilor de departajare, în faţa formaţiei Swindon Wildcats 2 (scor 2-2, după timpul regulamentar şi după prelungiri), din National Ice Hockey League South 2, a treia divizie din Marea Britanie.

"După 20 de ani de fotbal profesionist, o să fie o minunată experienţă pentru mine să evoluez în sportul pe care l-am iubit să-l urmăresc şi să-l joc când eram copil", declarat Cech, când a anunţat că va trece la hochei.

Ca fotbalist, Cech a jucat 124 de meciuri cu naţionala Cehiei, a câştigat patru titluri în Premier League, de trei ori Cupa Ligii, o dată Liga Campionilor şi Liga Europa, cu Chelsea şi Arsenal. 

El s-a retras în vară din activitatea de fotbalist şi a devenit consilier tehnic la Chelsea. Când timpul îi permite, el se antrenează cu Guildford Phoenix, fiind al treilea portar în lotul acestei echipe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.