Fostul tenisman american Pete Sampras, câştigătorul a 14 turnee de Mare Şlem, i-a adus un omagiu lui Roger Federer, care va juca, vineri, ultimul meci al carierei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu de unde să încep aşa că o să încep chiar de la început. Când ne-am confruntat pentru prima dată, aveai doar 19 ani, erai un jucător promiţător, dar deja se vorbea mult despre tine. Am dus o mare luptă pe terenul central la Wimbledon, iar tu m-ai învins în cinci seturi (7-5 ​​în setul 5, în optimile de finală din 2001), îmi amintesc că am părăsit terenul cu sentimentul că mi-am făcut treaba. Habar nu aveam că, douăzeci de ani mai târziu, vei avea 20 de titluri de grand slam, că vei fi numărul 1 ani de zile, că vei domina sportul nostru, de fapt, că vei face totul. Ne va fi dor de tine”, a spus Sampras.

El a mai spus că Federer este un "jucător cu adevărat special".

 

La 41 de ani, Roger Ferderer şi-a anunţat retragerea din tenis, iar Laver Cup este ultima sa competiţie.

Campionul elveţian va face pereche cu Rafael Nadal, la dublu, iar cei doi vor evolua contra americanilor Jack Sock şi Frances Tiafoe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.