Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, a respins afirmaţiile presei spaniole potrivit cărora Erling Haaland ar fi nefericit la club, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit publicaţiei spaniole El Desmarque, atacantul norvegian "nu suportă" oraşul şi vremea ploioasă şi ar fi interesat de o mutare la Real Madrid.

Haaland s-a transferat la Manchester City în 2022 şi a marcat 36 de goluri în Premier League în primul său sezon, când a câştigat titlul.

"Trebuie să întrebaţi presa din Madrid dacă este nefericit", a spus Guardiola.

"Poate că au mai multe informaţii decât avem noi. Noi nu avem acest sentiment că este nefericit. A fost pentru că nu a putut juca - a stat două luni accidentat - dar poate că presa din Spania, în special cea din Madrid, are mai multe informaţii decât noi. Nu putem controla ceea ce spun oamenii, dar important este că este fericit. Când va fi nefericit, va lua o decizie", a spus Haaland.

Haaland a revenit în teren miercuri la meciul cu Burnley, din Premier League, după 10 meciuri de absenţă din cauza unei accidentări la picior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.