Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a subliniat evoluţia slabă a echipei lui în repriza a doua a meciului cu Ateltico Madrid din Liga Campionilor şi a menţionat că, dacă va repeta o asemenea prestaţie cu Real Madrid, în semifinale, formaţia engleză nu va avea nicio şansă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-au împins la limită. În repriza a doua au fost excelenţi. Am uitat să jucăm şi aproape ne-a costat asta. Prima repriză a fost destul de bună, ştiam că vor începe agresiv. Am avut una sau două ocazii clare. Apoi, la finalul meciului, ne-am apărat cu tot ce am avut. Dar ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi marcat în ultima acţiune? Forţa noastră mentală ar fi dispărut. Dar nu ne puteam aştepta ca în Liga Campionilor, împotriva campioanei en titre a Spaniei, totul să fie minunat. Am uitat să jucăm, dar adversarul a fost foarte bun. (n.r. - despre Real Madrid, viitoarea adversară) Dacă vom juca aşa cum am făcut-o în a doua repriză, nu vom avea nicio şansă. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o în prima repriză, putem face faţă. Dar îi vom înfrunta pe regii acestei competiţii, aşa că, indiferent de ce se va întâmpla, vom suferi", a declarat Guardiola, potrivit AFP.

De partea cealaltă, antrenorul Diego Simeone nu şi-a ascuns dezamăgirea pentru eliminarea din Liga Campionilor.

"Sunt foarte dezamăgit, pentru că am fost eliminaţi, iar eu îmi doresc întotdeauna să câştig, indiferent de situaţie. Pentru că victoriile se sărbătoresc, iar acesta este cel mai important lucru în fotbal. Prioritatea mea principală este să câştig. Şi apoi să fiu mândru de ceea ce produce echipa mea. Sunt mândru de această echipă Atletico, pentru că luptă. Avem felul nostru de a juca, bun sau rău, dar luptăm. Fotbalul are multe faţete, nu voi judeca modul în care joacă adversarul. Am jucat cu armele noastre, împotriva a ceea ce este probabil cea mai bună echipă din lume. Nu sunt deloc fericit că am fost eliminat, dar sunt calm, pentru că ştiu că s-a văzut o echipă care luptă în această seară. Şi este foarte dificil să faci asta", a spus el.

Manchester City a remizat, miercuri, în deplasare, scor 0-0, în meciul cu Atletico Madrid, din manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, calificându-se în penultimul act al competiţiei. În tur, City s-a impus cu 1-0.  În semifinale, echipa lui Pep Guardiola va evolua cu Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.