Portarul dinamovist Jaime Penedo a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu a cerut rezilierea contractului cu Dinamo şi nici Armando Cooper nu a făcut acest lucru după meciul cu Concordia Chiajna, de luna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o ştire interpretată greşit. Nu am cerut niciodată rezilierea contractului în acel moment. Nici el. Cooper era afectat de situaţie, dar în acel moment am discutat şi i-am spus că trebuie să facem faţă situaţiei. A fost total greşit interpretată ştirea”, a spus Penedo.

La sfârşitul lunii trecute, presa sportivă a scris că Jaime Penedo şi Armando Cooper ar fi cerut rezilierea contractelor cu clubul Dinamo, afectaţi de faptul că Cooper a fost ţinta manifestărilor rasiste şi protagonist al unei dispute cu unii fani la meciul cu Concordia Chiajna, din 29 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.