Antrenorul echipei AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat, duminică seară, că jucătorii săi au dat totul la finala Cupei României cu CS Universitatea Craiova, apreciind că prin tot ce a arătat, formaţia sa a câştigat respectul întregii ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicit jucătorii pentru tot ce au realizat în acest an, am reuşit să ne îndeplinim obiectivul principal, să promovăm în Liga I. Felicit Craiova, noi am venit încrezători, să muncim pentru fiecare minge şi am încercat să punem probleme Craiovei şi chiar am reuşit până la 1-0. Din păcate nu am avut concentrarea necesară să marcăm. Apoi Craiova a speculat fiecare greşeală a noastră. Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi. Jucătorii au încercat să le ofere mai mult, dar nu au reuşit, băieţii au dat tot. Sunt diferite sentimentele care mă încearcă acum, cel mai mult îmi dă încredere că dacă vom evita greşelile, vom reuşi să ne prezentăm onorabil în Liga I şi nu vom fi o echipă meteorică. Cred că am fi reuşit mai multe dacă marcam la 1-0, Craiovei nu i-ar fi fost aşa uşor, dar sunt siguri că băieţii au dat tot. Trebuie să întărim puţin lotul pentru Liga I. Prin ce am arătat în campionat am câştigat respectul sibienilor şi prin ce am arătat azi cred că am câştigat respectul ţării, pentru că nu trebuie să uităm că noi suntem totuşi echipa din Liga II", a declarat Pelici în conferinţa de presă de după finala Cupei României.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.