Legenda fotbalului mondial, Pelé va petrece Crăciunul în spital, conform anunţului făcut miercuri, pe Instagram, de către fiicele sale, dar şi buletinului medical dat publicităţii, în aceeaşi zi, de medicii de la Spitalul Albert Einstein.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starea de sănătate a lui Pele este îngrijorătoare. Potrivit buletinului medical, cancerul lui Pele progreseaază şi fostul fotbalist necesită “o îngrijire mai atentă pentru a trata insuficenţa renală şi cea cardiacă”.

Pacientul este internat într-un salon normal, unde primeşte toate îngrijirile necesare”, iar decizia medicilor a fost aceea de a-l ţine internat pe legendarul fotbalist pentru încă o perioadă, neprecizată.

Şi două dintre fiicele fostului fotbalist, Kely Nascimento şi Flavia Arantes, au anunţat pe conturile lor din social-media că Pele va rămâne internat pe perioada Crăciunului: „Crăciunul nostru acasă a picat! Am decis împreună cu medicii că, din diverse motive, este mai bine să rămânem în spital, alături de această a doua familie a noastră, echipa spitalului Albert Einstein”, au scris Kely şi Flavia.

Pele (82 de ani) a fost internat la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, în ziua de 29 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.