Fotbalistul dinamovist Paul Anton a declarat, duminică, după meciul cu FCSB, scor 0-1,că el şi colegii săi sunt mulţumiţi într-o oarecare măsură sufleteşte pentru prestaţia pe care au avut-o, el precizând că Dinamo s-a ridicat la valoarea unui derbi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sufleteşte suntem un pic mulţumiţi pentru jocul prestat. Ne-am ridicat la valoarea unui derbi. Detaliile fac diferenţa, o fază fixă ne-a costat. Am avut ocazii. Asta este, trebuie să învăţăm, să fim mai atenţi. În fotbal detaliile fac diferenţa. Am avut ocazii foarte multe şi foarte importante pentru a egala.", a spus Anton la Digi Sport.

Paul Anton a precizat, referitor la faptul că a purtat banderola de căpitan, că toţi jucătorii dinamovişti de pe teren sunt căpitani. "Nu ştiu dacă voi rămâne căpitan. Indiferent cine poartă banderola ne respectăm, suntem o echipă. În teren suntem 11 căpitani şi suntem o echipă".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El a menţionat, referitor la faptul că FCSB a jucat şi joi în Liga I, că acest lucru nu reprezintă un dezavantaj. "Când jucam la Pandurii din trei în trei zile mă simtţeam mult mai bine fizic. Ai un ritm de joc mult mai bun", a adăugat el.

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.