Fotbalistul Paul Anton a înscris unicul gol al partidei pe care echipa Krîlia Sovetov Samara a câştigat-o, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Rostov, în etapa a XVII-a a campionatului Rusiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anton, care a jucat până în minutul 80, a marcat în minutul 11, din penalti.

La meciul de la Samara s-au dictat trei eliminări: Kornilenko ’44 (Krîlia), Sigurdsson ’82, Gaţcan ’85 (ambii de la Rostov).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Krîlia Sovetov Samara ocupă locul 12 în clasamentul campionatului Rusiei, cu 17 puncte, iar Rostov este pe şase, cu 24 de puncte. Lider este Zenit Sankt Petersburg, care are 34 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.