Jucătorii echipei Real Madrid, Lucas Vazquez, Luka Modric, Nacho Fernández şi Ferland Mendy, se află în vizorul mai multor echipe din Arabia Saudită, potrivit Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primii trei au avantajul de a ajunge la final de contract la 30 iunie. În vârstă de 32, 38 şi, respectiv, 34 de ani, Vazquez, Modric şi Nacho ar putea fi tentaţi de o ultimă provocare în afara Europei şi, mai ales, de perspectiva unui salariu uriaş înainte de a se retrage.

Potrivit Marca, directorii madrileni se aşteaptă să fie abordaţi de mai multe cluburi saudite pentru aceşti jucători, cărora Real le-ar putea oferi şi prelungiri. În ceea ce-l priveşte pe Ferland Mendy (28 de ani), contractul său este valabil până în 2025, dar se vorbeşte tot mai mult despre plecarea sa în această vară. Deşi Carlo Ancelotti are mare încredere în el, posibila sosire a lui Alphonso Davies de la Bayern Munchen l-ar putea forţa să-şi facă bagajele.

Marca susţine că toţi cei patru jucători ar dori să-şi continue aventura la Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.