Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, va fi consultant pentru France Televisions, reţeaua care reuneşte posturile TV publice franceze, în timpul turneului de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, informeză lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acelaşi timp, Mouratoglou va comenta unele dintre partidele din cadrul competiţiei de la Paris.

France Televisions transmite Grand Slam-ul francez, alături de Prime Video. Postul public va transmite toate meciurile, cu excepţia sesiunilor de noapte şi a jocurilor de pe terenul Simonne-Mathieu, care vor fi difuzate pe platforma Amazon.

Toate semifinalele şi finalele vor fi difuzate atât de France Televisions, cât şi de Prime Video.

Mouratoglou, care a lucrat mult timp cu Serena Williams, este din această primăvară antrenorul Simonei Halep. Românca ar trebui să prezinte rezultatele primelor săptămâni de antrenament cu reputatul tehnician francez la turneul de la Madrid, programat între 26 aprilie şi 8 martie.

French Open va avea loc în perioada 22 mai şi 5 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.