Antrenorul Serenei Williams, francezul Patrick Mouratoglou, a făcut un apel către forurile din tenis pentru susţinerea jucătorilor clasaţi mai slab, care sunt cei mai afectaţi de oprirea circuitelor profesioniste din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este timpul să ne gândim la aceşti jucători şi să îi ajutăm, mai întâi în viitorul imediat, apoi pe termen lung. Aş dori să văd că ATP, WTA, ITF şi Grand Slam-urile se adună împreună (chiar şi virtual) pentru a încerca să găsească o soluţie acceptabilă. Cu toţii avem încredere în aceste organisme, care au puterea de a proteja economia tenisului. Mi-ar plăcea să văd aceste foruri spunând stop. Nu mai putem lăsa deoparte jucătorii mai slab clasaţi. Nu este corect. Tenisul are nevoie de schimbare. Să folosim acest timp liber pentru a începe o discuţie", a scris Mouratoglou, pe Instagram.

ATP şi WTA au hotărât suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie), al treilea grand slam al anului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.