Adana Demirspor s-a despărţit de antrenorul olandez Patrick Kluivert, sosit în iulie. Echipa, deşi ocupă locul 5 în campionatul Turciei, a obţinut o singură victorie în ultimele şase meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne despărţim de antrenorul nostru, Patrick Kluivert, de comun acord. Dorim să-i mulţumim domnului Kluivert şi staff-ului său pentru contribuţia adusă la clubul nostru şi îi dorim mult succes în restul carierei sale", a transmis clubul din Adana (sudul Turciei) pe contul său X.

Fostul internaţional olandez, în vârstă de 47 de ani, fost director de fotbal la Paris SG (2016-2017), a preluat echipa turcă în această vară, după o perioadă în care a fost antrenor la Curacao. Aceasta a fost prima sa experienţă ca antrenor de club.

Fostul jucător de la Ajax Amsterdam şi Barcelona a început bine sezonul cu Adana. Cu toate acestea, echipa sa a pierdut sâmbătă cu 3-2 acasă cu Samsunspor. A fost un eşec în faţa unei echipe de pe ultimul loc, care a urmat după trei remize.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.