Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat primul lor titlu de campioni mondiali la dans pe gheaţă, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de patinaj artistic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ciuda unei mici căderi în programul liber, cuplul american, care formează o pereche şi în afara sportulu, deja în fruntea clasamentului vineri la finalul programului ritmic, a dominat competiţia, obţinând 226,01 puncte în cele două runde.

Pe treapta a doua a podiumului s-a clasat cuplul italian Charlene Guignard- Marco Fabbri, care a a obţinut 219,85 puncte, iar medalia de bronz a fost obţinută de canadienii Piper Gilles şi Paul Poirier (217,88 puncte).

La CM din Japonia nu au participat campionii olimpici din 2022 şi cvintuplii campioni mondiali, Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron, care şi-au suspendat cariera pentru cel puţin un an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.