Fostul internaţional francez Pascal Chimbonda, antrenor în liga a 9-a engleză, şi-a luat licenţa de jucător pentru a contracara o suspendare primită din partea Federaţiei engleze de fotbal (FA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pascal Chimbonda (44 de ani) este antrenor principal la Skelmersdale United, club din liga a 9-a engleză. El a primit recent o suspendare de cinci meciuri din partea FA, pentru că a intrat pe teren în cursul unui meci pentru a despărţi doi jucători care se împingeau reciproc. În urma unui recurs făcut de club, suspendarea a fost redusă la doar trei etape, însă Chimbonda nu vrea să îţi lase elevii fără antrenor, de aceea Skelmersdale United a efectuat demersurile necesare pentru ca fostul jucător francez să primească licenţa de jucător: „Pascal este acum înregistrat ca jucător şi îl vom putea vedea jucând împotriva lui Bury, sâmbătă, 27 ianuarie”, se scrie într-un comunicat de presă emis de club, care consideră suspendarea primită de Chimbonda ca fiind „excesivă”.

Fiind jucător legitimat, fostul fundaş al Franţei şi al lui Tottenham poate sta pe marginea terenului, pe banca de rezerve.

Skelmersdale United este pe ultimul loc, al 24-lea, în clasamentul diviziei în care evoluează.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.