Tehnicianul FCSB Nicolae Dică a declarat, luni seară, că se bucură că la meciul câştigat cu Sepsi a văzut atitudine din partea jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E a patra victorie, mă bucur, îi felicit pe băieţi, am văzut atitudine, un grup unit, asta contează. Am întâlnit o echipă foarte bună, ne-a pus probleme. Tot jocul s-a jucat pe contre. E important că am reuşit să câştigăm. La final am schimat ca să mai tragem de timp, dar şi din cauza problemei sale la genuncghi, să nu riscăm. Avea dreptate arbitrul, am ieşit din zona unde trebuie să stau, îmi asum Presiunea nu scade. E un lucru pozitiv că am ajuns pe locurile de play-off, dar deocamdată nu s-a obţinut nimic. Aceste victorii trebuie legate. Nu mă gândesc la oamenii care mă critică, nu au fost momente bune, dar încerc să iau lucrurile care mă pot ajuta, mereu sunt focusat pe ce am de făcut. După meciul cu Craiova, am avut o discuţie cu MM, l-am întrebat dacă are încerdere că putem să redresăm corabia, a zis că da şi cred că putem face lucruri bune înainte. Aşa e, dar am tot încercat, am vorbit cu el, i-am zis să nu mai ţină aşa mult sperăm să nu mai facă aceste greşeli”, a declarat Nicolae Dică.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, în etapa a XV-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.