Groupama Asigurări şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi-au prelungit parteneriatul pentru următorii doi ani, până la finalul anului 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Prin prelungirea colaborării, Groupama Asigurări rămâne alături de Echipa Olimpică a României şi de COSR şi se angajează ca în următorii doi ani să asigure Echipa Olimpică şi COSR printr-un pachet de produse specializate, în valoare totală de 400.000 euro, dovedind, încă o dată, că este alături de sportivii români pentru a le susţine performanţa şi a le asigura continuitatea activităţii”, se arată într-un comunicat al companiei.

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat că îl bucură prelungirea parteneriatului. “Groupama a înţeles necesităţile Echipei Olimpice, oferindu-se să o protejeze împotriva oricăror situaţii neprevăzute ce pot apărea din varii motive, independent de acţiunile întreprinse de Comitetul Olimpic si Sportiv Român sau de componenţii echipei României, situaţii precum terorism, calamităţi naturale etc. Continuarea acestei colaborări cu un partener de încredere ne bucură şi oferă ocazia sportivilor români de a-şi canaliza întreaga energie asupra obiectivelor propuse în competiţiile la care participă", a spus Covaliu.

Parteneriatul Groupama Asigurări – Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a debutat în anul 2012, odată cu Jocurile Olimpice de vară din Londra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.