Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat joi seară, după meciul cu AEK Atena, scor 0-2, că formaţia sa ar fi putut să marcheze, dar i-a lipsit inspiraţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Regretul acestei partide este faptul că nu am marcat. Am dus de multe ori mingea în faţa porţii, dar ne-a lipsit inspiraţia. Păcat, nu meritam să nu înscriem în seara asta. Mergem să jucăm, nu văd ce ne-ar împiedica să marcăm acolo, în retur. Pe început de joc am reuşit să avem câteva situaţii bune. I-am pus în dificultate. Important este să rămânem concentraţi, pentru că la fotbal orice este posibil”, a spus Papură la Look Plus.

El consideră că Universitatea Craiova nu ar fi pierdut dacă ar fi avut fanii alături: “Dacă aveam publicul în seara asta era fantastic. Am un sentiment de frustrare. Cred că ne ajuta, cel puţin cred că nu pierdeam”.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AEK Atena, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mantalos ’60 şi Livaja ’85.

Meciul retur va avea loc joia viitoare, la Atena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.