Antrenorul Corneliu Papură speră ca echipa lui, CS Univeristatea Craiova, să reuşească să marcheze din puţinele ocazii pe care consideră că le va avea în meciul cu CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aşteaptă un meci împotriva unei e echipe foarte puternice, cu un parcurs excepţional în cupele euroepne, dar ce poate fi mai frumos decât să joci împotriva unei echipe puternice cu un stadion plin şi să te baţi pentru primul loc? Cred că asta aşteaptă fiecare fotbalist în cariera lui, să se bată pentru primele locuri cu un stadion plin, pe teren propriu. Important este să câştigăm, nu are importanţă care va fi diferenţa. Important este să intrăm cu cât mai multe puncte în play-off şi acolo vom vedea ce vom reuşi. Un egal ar fi mulţumitor în funcţie de jocul pe care îl prestezi. După meci te poţi declara mulţumit sau nemulţumit de rezultat. Dar rezultatul rămâne acelaşi. Important este să practicăm un joc bun şi să câştigăm. Să serăm că vom reuşi să marcăm. Întâlnim o echipă foarte solidă defensiv, cu jucători cu experienţă, foarte grupaţi pe faza de apărare. Nu îşi asumă prea multe riscuri, e o echipă pragmatică pe faza de atac. Trebuie să avem să fim atenţi la ocaziile pe care sper să ni le creăm şi să înscriem. Probabil nu vor fi multe împotriva unei echipe precum CFR. CFR are un lot destul numeros şi egal valoric, indiferent de echipa pe care o vor folosi vor fi un adversar puternic pentru noi. Pe Dielna trebuie să-l integrăm, abia a venit, e primul antrenament pe care l-a făcut cu noi. Acka este în continuare indisponibil. E duelul între echipa care a marcat cele mai multe goluri şi echipa care a primit cele mai puţine goluri. Vom vedea ce se va întâmpla duminică", a declarat Papură, într-o conferinţă de presă.

Jucătorul Alexandru Mateiu spune că nu a fost impresionat de jocul echipei CFR Cluj în meciul cu FC Sevilla din Liga Europa: "Ne aşteaptă un meci foarte important, extrem de greu, pe care noi trebuie să-l câştigăm. Suntem pregătiţi pentru a face un meci foarte bun. La noi acasă, pe Oblemenco, la fiecare meci este o atmosferă fantastică, suporterii ne ajută de ficare dată să dăm maximum, să câştigăm. Pe Oblemenco nu-i e uşor nimănui. Eu zic că toţi adversarii care vin aici nu joacă la potenţialul maxim. Sperăm ca noi să fim mult mai buni şi să scoatem cele trei puncte. Ştiu că în play-off nu ne-a mers foarte bine, dar sperăm ca anul acesta să fie invers şi să avem rezultate foarte bune şi să câştigăm campionatul. Nu m-au impresionat (n.r. - cu FC Sevilla), au acelaşi joc de ani de zile, nimic mai mult. Ştim ce trebuie să facem şi sperăm să facem un joc bun."

Partida CS Universitatea Craiova - CFR Cluj se va desfăşura, duminică, de la ora 20.00, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.