Antrenorul Corneliu Papură a condus, vineri, ultimul meci ca principal pe banca echipei CSU Craiova, la Pipera, cu FC Voluntari. Formaţia olteană va fi preluată de la 1 septembrie de Victor Piţurcă, iar Papură spune că ar fi onorat să rămână în stafful acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuia să închidem meciul mult mai devreme. Echipa adversă nu a avut nicio ocazie de poartă, puteam să înscriem mult mai mult şi să stăm liniştiţi pe final. (n.r. - La pauză, jucătorii) Au conştientizat că echipa adversă doar se apără şi au încercat să joace cât mai rapid. E greu când adversarul se apără grupat şi când e proaspăt. În repriza a doua este normal că cedeze şi să găseşti spaţii. Aş cataloga drept o întâmplare nefericită greşeala lui Bancu, pentru că a încercat să paseze şi mingea a deviat dintr-un adversar. Se întâmplă, sunt lucruri absolut normale. Important este că am arătat caracter şi am reuşit să întoarcem rezultatul. Bancu va mai greşi pe viitor, cu siguranţă, nu e un robot, dar este cel mai bun fundaş stânga din România. Va merge la naţională, dar doctorul de acolo va decide. El a simţit de la încălzire ceva, a simţit dureri la picior şi am fost obligat să-l înlocuiesc la pauză. Veţi vedea, vom vedea care va fi colaborarea (n.r. - cu Piţurcă). Nu e nicio retrogradare să lucrezi alături de Victor Piţurcă, e un lucru foarte bun, dar stafful se va anunţa oficial pe 1 septembrie. Nu ştiam că a coborât (n.r. - din tribuna oficială). E destul de greu la pauză să ai anumite idei şi să ţi le schimbi, timpul este destul de scurt, dar vom face lucruri bune pe viitor, cu siguranţă", a declarat Papură.

CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia FC Voluntari, în etapa a VIII-a a Ligii I. Cicâldău a ratat un penalti în minutul 63, iar gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Au marcat: Ebralidze '18 / Mihăilă '46, M. Roman '86

1-0, min. 16: Bancu a pasat greşit în propriul careu, balonul a ajuns la Căpăţână, acesta i-a trimis mingea lui Ebralidze, care a marcat cu un şut din poziţie centrală, de la 12 metri;

1-1, min. 46: Bărbuţ a centrat şi Mihăilă a împins mingea în poară die la trei metri;

1-2, min. 86: Cicâldău a centrat din corner, de pe partea dreaptă, şi Mihai Roman a înscris cu capul.

În minutul 62, Ion Gheorghe l-a faultat pe Mihăilă în careu, dar Cicâldău a ratat lovitura de la 11 metri, balonul fiind reţinut de Rîmniceanu.

La meci a asistat şi viitorul manager al oltenilor, Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a urmărit prima repriză din tribuna oficală, iar după pauză a coborât în spatele băncii de rezerve a craiovenilor. Piţurcă va fi oficial la CSU Craiova din 1 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.