Fotbalistul spaniol Paco Alcacer a declarat, joi seară, la Pro TV, că meciul câştigat pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, în faţa naţionalei României, a fost unul complicat, dar frumos. El a menţionat că atmosfera a fost incredibilă pentru “tricolori”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că atmosfera pe stadion a fost incredibilă pentru echipa gazdă. Meciul a fost complicat, dar frumos”, a spus Alcacer.

Fotbalistul a precizat că echipa este afectată de ceea ce i s-a întâmplat Luis Enrique, şi anume de faptul că acestuia i-a murit fiica: “Este clar că ne afectează. Am o fiică, aşa că ne afectează”.

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.